Tilbake til hovedsiden...

PÅMELDINGSSKJEMA

BILDER
Fyll ut skjema for å melde deg på festliven Fru Epfelnskrotts kiste i Meldal 16-18 november 2018.

Betaling
Husk at du ikke er endelig påmeldt før du har betalt deltageravgiften kr. 550,-.
Vi må være 20 pers. for å dekke leie til fest.
Betaling skjer via Soria Moria sin konto innen 15 oktober 2018:

    Soria Moria, kontonr.9713 34 18958 eller Vipps/Mobilpay til tlf. 909 48 141 (Håvard).

    Husk å påfør NAVN på innbetalingen.


Hva slags spill er dette?:
Vi spiller et døgn i fantasiriket Allfirda. Du finner selv på rolle, spiller en rolle du har fra før, eller Festkollektivet finner på noe til deg i en løslig setting.
Det er fokus på stemning og hygge.
Vi legger opp til spill fra fredag kl.17 og frem til lørdag ca 19-20ish. Det er for de fleste mulig å komme når som helst, men jo tidligere folk dukker opp jo mer spill får dere.
Vi sørger for varm kvelds på fredag, enkel frokost/lunch og god middag lørdag, rester på søndag.
Mat utover dette medbringes selv. Drikke for helgen medbringes selv. Vi forventer at folk er måteholden og styrer inntaket slik at det blir spill og moro hele lørdag. Etter spillslutt lørdag sklir vi over i mer uformell fest.

Praktisk:
Sted er Gravråkstuggu i Meldal.
Snø eller ikke snø... Vi kjører uansett ikke helt frem. Vi parkerer ved Storbuan gård og går ca. 300 meter opp til Gravråkstuggu.
Gravråkstuggu er egentlig vinterstengt, men det er tilgang på både kaldt og varmt vann.
Det er utedo på stedet.
Alle sover inne.
Ta med: Egne spisesaker, sovepose/sengetøy og liggeunderlag/feltseng.

Setting:
Året er 807.
Det har gått ca. 11 manna siden det var rotbløyte med Allfirdas første flannellograf på Ørreten vertshus i Østfirda, Ca. 2 år siden hendelsene i spillet Drapet på den Tohodede Drage og over 4 år siden Lovløst Land
Omtrent midt mellom Midtby og Myrborg - 6-7 dagsmatsjer fra begge, og ca 1 dagsmarsj fra karavaneruten - ligger det sjarmerende vertshuset Elverhøj på en høyde over den store floden som bukter seg mot havet i nord.
Og på Elverhøj er noe i gjære....:

Det hendte i de dager, at den ærverdige enkefru Hulda Birgitta Epfelnskrott forlot denne verden for godt. Mange mente nok det var godt og vel på tide. Nå ble alle fra fjern og nær, som holdt henne mer eller mindre kjær, kalt inn for å hedre hennes minne. Og ikke minst, fordele innholdet i hennes sagnomsuste kiste. Det ryktes at denne kisten inneholdt verdier større enn det de fleste Allfirdinger kunne forestille seg. Det var derfor ventet høy dramatikk ved oppgjøret. En så stor begivenhet hadde ikke funnet sted siden det tvilsomme bryllupet mellom Sup-Arild og kua hans et par tiår tidligere. I tillegg gikk det gjetord om at Fruen visstnok hadde satt av en dugelig sum som skulle gå til et standsmessig gravøl. Det var derfor ventet et stort oppbud av tilreisende til det lokale vertshuset Elverhøj i Langelv (Hedfirda).

Påmelding
Alle som melder seg på får en kvitteringsmail tilsendt, både når det gjelder registrering og betaling. Har du meldt deg på, eller betalt, og ikke mottatt mail fra oss i løpet av en uke eller to vedrørende dette så vennligst ta kontakt.
Vi er sørgelig klar over at i jungelen av browsere så er det ikke alle som nødvendigvis støtter kodene til dette påmeldingsskjemaet. Det er ikke testet i alle nettlesere. Dersom det skjærer seg og du ikke kommer igjennom så send gjerne påmeldingsdata i en epost.


Før start:

Spillerinformasjon:

Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Mobil/telefon
E-post
Fødselsår
Kjønn
Live-erfaring
Ny i Allfirda?

Rolle:

Denne gangen velger du selv hva du vil spille.
Dersom du spiller en rolle du har fra før; skriv kort om hvem det er og hvorfor rollen er i området ved Elverhøj Vertshus.
Dersom du finner på en ny rolle, eller ønsker at Festkollektivet skal finne på noe for deg; skriv kort om hva slags type rolle du ønsker å spille.
Vi tar en liten mailutveksling på rollekonsept før spill.


Spesielle hensyn vi må ta for deg:Soria Moria 2018
Revidert: